Op 1 maart 2002 startte Gerard Sikkes zijn eigen schildersbedrijf onder de naam: “Schildersbedrijf Sikkes”. Het bedrijf is gevestigd aan de Molenlaan 27 in Rottum nabij Heerenveen. Werkplaats/bedrijfspand is gevestigd aan de Eurolaan 14-08 te Heerenveen

Na de schildersvakschool doorlopen te hebben werkte Sikkes zestien jaar lang bij een gerenomeerd schildersbedrijf in Heerenveen, waar hij het vak in al zijn facetten heeft leren kennen. Sikkes richt zich met éénmansbedrijf op de particuliere sector. Of zoals hij zelf zegt: ‘Op die particulieren die zelf de ladder niet op willen of durven om hun huis van binnen en buiten in de verf te zetten, te behangen, te witten, enzovoort. Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg particulieren die wél zouden willen en durven, maar er gewoon de tijd niet voor hebben’, aldus Gerard Sikkes.

Het bedrijf werkt met de allernieuwste materialen en technieken, waaronder milieuvriendelijke verfsoorten. Ook voor houtrotreparaties onder meer aan kozijnen, dakgoten en deuren is men bij firma Sikkes aan het juiste adres.

Sinds 2003 is Gerard Sikkes gecertificeerd houtrot-specialist.de eerste in Heerenveen en omgeving

Daarnaast kan men er ook terecht voor kleurenadvisering en behangwerkzaamheden. Gerard Sikkes heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bovendien is hij een professional die zijn vak van a tot z kent. Dat is een goede garantie voor optimaal vakwerk.

Voor de zomermaanden worden er vaste vakmensen ingehuurd met een goede staat van dienst en opleiding

Om tot de beste eindresultaten te komen, wordt iedere opdracht eerst uitvoerig met de opdrachtgever besproken en een prijsafspraak gemaakt, zodat men later niet voor verrassingen komt te staan. Kortom: Schildersbedrijf Sikkes levert vakwerk op maat. Wie dit jaar zijn huis laat schilderen, profiteert van het lage btw-tarief van zes procent, mits het huis twee jaar of ouder is.

Tevens beschikken we over een werkplaats in Heerenveen waar we meubels e.d kunnen spuiten, en voor opslag van uw meubelen en huisraad ten tijde van de schilderklus in uw woning

Het werkgebied is Heerenveen  en omgeving